Ska kanske till ...

Heejsan idag ska jag kanske till min pappa men jag är inte säker , men jag vill dit för jag vill träffa Melvin Men vi får väl se när mamma kliver upp om hon orkar för hon har jobbat natt men det tror jag väl men just nu ska jag ficka så vi hörs senare puss på er !

<3 :)

Lite bilder på själva jag !

Här är några bilder på mig själv!

















Ps.  Jag har inget smink på mig just nu .
god natt på er alla !

Tröött!

Hej på er idag vaknade jag 09.07 och jag är Trött jag brukar vakna vid sju och vara jätte pigg men nu är jag trött och jag vaknade vid NIO det är helt otroligt men nu ska jag väl spela något spel på datorn eller med Elin jag vet inte !

videoinlägg

 

Här är ett videoinlägg på en ganska dålig låt men vill bara att ni ska höra den !

Puss o kram !

Stan! och marieberg !

Idag har jag och min lotsas syrra och min kompis sara vart på stan det var kul och jag köpte lösnaglar och sen åt vi på Mcdonald sen så skulle min mamma till marieberg och köpa nåt och då hängde vi med dit också så vi hjar vart på stan och marieberg .

Heej då puss <3<3<3<33

Bakat...

Idag har jag bakat muffinsar och sen har vi vart och hämtat grus till fontänen men det vet ni redan sen så vart vi hungriga så vi stanade på donken och köpte med hem .

Bilder på muffinsarna. 


Muffinsarna som är kvar vi har ätit upp alla andra !


Bilder från donken maten som vi har ätit upp!

Heej då puss o kram allihoppa !

Nu är den klar !

Heejsan allihoppa nu är  våran fontän klar som vi har jobbat med hela tiden men det vart snyggt,  Idag har vi vart och hämtat grus som vi fyllde den med och sen var ju våran lilla vovve med som vi är hund vakt till han kommer på bild snart , men här är bilder på fontänen.


Här är den !


 En bild lite närmare !

En ännu närmare bild !

Och här är Ozzi som vi är vakt åt och han var med och hämtade grus !
 

Puss och kram hej då !<3<3<3<3

Kvällsdoppet..

god kväll nu har jag vart och tagit ett kvällsdopp det var skönt jag gick i vid 8 nån gång och nyss gick jag upp alltså ett kvällsdopp mellan 8 och 9 det var skönt för det varjätte varmt i poolen och jag tycker inte om så värst mycket att bada när det är kallt men nu gick det och få ner mig i poolen men jag hoppade i utan att känna på vattnet kallt jag stog och skakade tänder men sen simmade jag runt och då blev det skönare , men nu är jag uppe och skriver lite !

Puss och kram allihoppa !  <3<3<3

LÄNGTAR...

Heejsan idag har jag inte hälsat på linas bebis men jag kanske ska göra det imorn men det tror jag inte heller men jag vill hälsa på den på onsdag iallafall men idag var jag allafall hos min lotsas lillasyrras farmor och farfar vi fikade lite men det var inte mycket för vi hade Ozzi med oss så jag var tvungen att hålla koll på honom sen var vi ute och gick med honom och sen åkte vi hem och jag hoppade i poolen det var kallt men det sket jag i för jag är ingen badkruka !

Heej då !

JAG HAR BLIVIT MOSTER !!!!!!!!!!!

Hejsan alla idag har jag blivit moster och det blev en kille han ska heta Melvin och han föddes idag 15.21 jag har inte sett honom idag emn jag måste se honom imorn annars blir jag galen jag vill se honom !!!!!!!!!!
jag fick se en bild när  Hon och Melvin var inne på sjukhuset men har var sååååååååååå söt han hade en liten mössa på sin det var solar på den den passar till honom åååå jag längtar så tills jag får träffa honom måste gå och lugna ner mig nu jag är helt galen puss o kram allihoppa.


Nails!

Hej jag har vart med en kompis idag och sen kom en annan kompis och lämnade deras hund och då vart vi hund vakt också sen när min kompis alltså Sara  det var jätte kul sen så hoppade vi i poolen det var skönt för det var så varmt men sen så gick vi upp och låg på en filt det var skönt och sen kom vi på att vi kunde göra egna designer av naglar så vi gjorde det det vart snyggt men sen kom vi på astt vi skulle bada igen sen så då var det kört :'/
men det var varmt så vi hoppade i igen och vi struntade i naglarna sen vill vi ha nåt i magen så vi gick in och tog lite mat det blev makaroner och köttbullar det var gott . Sen  kom saras mamma och så åkte hon hem sen var det tid för ozzi att gå ut en sväng vi gick ut med min hund alltså familjens hund han heter bozzon och nu sitterjag här och skriver lite  skit bara .

Har vart hos en kompis !

Heej inte mycket uppdatering idag för jag har vart hos en kompis det var kul .

Men nu ska jag gå och äta lite chips mumms ska fråga om jag kan vara med nån imorn !
Eller får jag väl ha tråkigt som alla andra dagar .

krocket , golf och bokia


Heejsan jag har vart hos min pappa måndag till onsdag och jag har spelar golf med min syster och min syster kille och sen pappa sen åkte vi hem till oss och spelade krocket det var bara jag min syster och hennes kille och sen var min brorsa med också sen spelade jag min syster och hennes kille och pappa och jag bokia men det var inte lika kul som krockett för  det är roligast av det  man spelar hemma . 

Puss o hej

Tråk väder!!!!!!!

Idag har jag inte gjort så mycket för det har vart så tråkigt väder men jag åkte med mamma till min moster hon bor bara 2 kilometer där ifån och sen orkade ingen av oss laga mat så vi köpte pizza det var mumsigt sen åkte vi hem då skulle mamma åka och jobba ( hon jobbar natt ) och då spelade jag och lite kort med mig själv och sen åkte mamma och då gick jag upp hit och började skriva lite och sen efter en stund så tappade jag en tand som har vart lös men inte så länge men jag har velat blivit av med den den har vart irriterande .

Men bajj

Sålde godis

Idag var jag med min komåis Sariz och vi gjorde egna godisar och sålde men det kom inga bilar men då när vi hade plockat undan så kom det och vart vi inte glada kan man säga men vi hade allafall kul för vi badade i min pool det var inte kalt och det var inte stek hett heller men det var lagom så vi höll på i vattnet i typ en  timme det var skit kul för vi låtsades att surfa ( hehe )

Bajj  ses <3<3<3

parken zoo i Eskilstuna!

Jag var på parken zoo i tisdags men jag har inte vart hemma så jag har inte kunnat skriva så mycket för jag har vart hos en kompis men jag var där och det var jätte kul jag åkte karuseller och jag köpte lotter men jag vann såklart ingenting men jag vann en lysande boll  och en liten sjöhäst när jag fiskade ankor med poäng under dom det var jätte kul sen kollade jag också på djuren såklart här kommer bildernna som jag och mamma tog på djuren sen är det bilder som hon tog när jag åkte karuseller också men det vill  jag inte visa för jag är så ful !




















det var alla bilder från parken zoo fast jag har mera bilder på min mobil men jag kan inte lägga in dom. 


Puss och kram Baaj!

Dålig uppdatering

Heejsan förlåt att jag inte har skrivit nåt men jag har vart hos min pappa sen i torsdags och han har köpt ny tv så det har vart rörigt sen har vi vart hos våra kompisar men nu är jag här och jag har köpt en ny tröja som jag ska visa er här kommer den .



Den är köpt på kappahl den kostade 199:- finns också i lila färg .

Var på donken idag!

Hejsan förlåt för dålig uppdatering igår mne jag var med min pappa och han köpte en ny stor platt tv så vi var borta hela dagen och sen var jag med mamma på marieberg okså så det var lite stressigt .

Men idag var jag på donken och tog en burgre elle jag tog Mc'nuggets och pluss meny så klart för jag ville ha ett glas men jag orkade inte all pomfrittes men ville inte slänga dom så jag proppade in dom i min mage så jag har jätte ont i min mage    jag sitter i soffan och skriver men jag orkar knappt det !




Baiii ! :)

Har vart i Åhus .

Hejsan förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft datorn med mig eller det har vart en dator där men jag har vart på stranden hela dagarna eller så har jag vart på stan och handlat , jag och min kompis Math har vart på stan och vi har köpt likadana kläder hela tiden , Det har vart jättekul .

Lite bilder på kläderna :








Det var andra sidan av kjolen.


Här är texten som stod på kjolen.

Imorse kom det en gosegris ! :)

Imorse kom min katt Zingo och gosade i mitt knä och vid ina fötter och typ överallt , Han ser ut så här





Ska Packa snart!

Nu sitter jag vid datorn och tror att jag inte kommer hinna packa nånting men ddet kommer jag göra.
Vi ska lämna våran hund i Ervalla också men det är inte nu såå har lite tid på mig för det nu.Har ingenting att göra Har ni några tips?

Ska äta frukost nu baii!

RSS 2.0